BodyCombat

Det er jo blevet så smart, at folk dyrker holdtræning i landets fitness centre.
Holdsport er ikke kun for kvinder, faktisk viser undersøgelser i landets fitnesscentre, at der kommer flere og flere mænd på holdene.

BodyCombat er konditionstræning med høj intensitet, hvor koreografien er inspireret fra kampsports verden, hvor karate, kickboksning, boksning, tai chi, taekwondo, kungfu og brasilianske krigsdanse “Capoeira”, alt disse slag og spark er sammensat til en række serier som udøves til motivernede musik.

Udover at forbedre figuren, har Bodycombat også til formål, at forbedre ens kondition, styrke ens krop samt øge ens koordinationsevne og kropsbevisthed.

BodyCombat er en ”non contact” sport, med en masse slag og spark ud i luften (disse slag og spark har en masse navne, som jab, cross, hook, uppercut, cirkelspark, roundhouse, frontkick, backkick, gingatrin mv. her i artiklen vil vi ikke gå i detaljer med disse slag og spark).

Den eneste modstander udøveren har, er den fantasimodstander som udøveren for-stiller sig at kæmpe mod. Det er en simpel, men hård træningsform som henvender sig til alle, og som giver udøveren en unik fysisk og mental udfordring hele vejen igennem.

Ikoner leveret af: Function Icon Set og Silk Icon Set | Powered by Textpattern